april 25, 2017

Vilka är vi

VILKA ÄR TAILWIND NUTRITION SWEDEN?

Tailwind Nutrition Sweden är en del av Trailground AB som ägs och drivs av mig, Alexander Malmström. Jag är en före detta heltidsmusiker som rökte mer än 20 cigaretter om dagen i mer än 12 års tid och utan att röra en fena under tiden. Men efter en utmaning från min svärfar för några år sedan att delta i Göteborgsvarvet har jag omvärderat livet och har nu en ny livsstil.

Idag är jag en rökfri småbarnspappa som älskar löpning i allmänhet och traillöpning i synnerhet och jag tar varje chans jag får att ge mig ut i skogen. Jag är ingen elitlöpare, men tränar hårt och älskar att utmana mig själv, både i spåret och i livet i övrigt. Jag har även ett brinnande intresse för människokroppen och dess funktioner, framförallt inom näring och näringsfysiologi. Förutom löpningen har jag en bakgrund som redovisningskonsult Och driver även Malmström Redovisning vid sidan av Tailwind Nutrition Sweden.

Jag har haft en dröm under många år att få starta en verksamhet där jag kan koppla ihop min kärlek till löpningen med att sälja varor via internet, men har haft svårt att hitta den rätta produkten, tills nu. Jag provade Tailwinds sportdryck första gången efter att ha lyssnat till Jeff, grundaren av Tailwind, på podcasten Trail Runner Nation. Min glädje över att ha hittat en sportdryck som gav mig ”allt jag behövde” och som faktiskt fungerade gjorde att jag bestämde jag mig för att förverkliga min dröm och blev Svensk och Nordisk agent för Tailwind Nutrition.

PERSONLIG SERVICE

Med Tailwind Nutrition Sweden har vi en målsättning att erbjuda den absolut bästa servicen vi kan till våra kunder. Som löpare kan jag tycka att sportdryckesbranschen är väldigt opersonlig och först och främst drivs av vinstintresse. Det försöker vi ändra på genom ett personligt engagemang och ett brinnande intresse för våra kunders utveckling, med hjälp av Tailwind.

Vi strävar efter att skapa en ”Tailwind comunity” genom Facebook och Twitter då vi anser att vårat comunity är en förlängning av oss själva. Desto mer folk som delar med sig av sin kunskap desto bättre kommer vi alla att bli. Antingen det handlar om att vi delar med oss av vad vi lärt oss genom våra kunder eller genom att ni berättar vad vi kan göra bättre, så är vårt mål alltid att bygga ett bättre företag för att hjälpa er.

VAR INTE RÄDD FÖR ATT STÄLLA FRÅGOR

Var inte rädd för att kontakta oss! Vi svarar gärna på alla era funderingar och frågor om det så handlar om hur du bör använda Tailwind eller hur du bör tänka när det kommer till energi under träning generellt. Vårt mål är alltid att hjälpa dig att nå dina personliga mål. Vi har lärt oss mycket genom att bygga upp och dela med oss av Tailwind och vi är ivriga med att dela med oss av den kunskapen till dig!