SPORTDRYCK SOM GER ALLT DU BEHÖVER HELA DAGEN.

Tailwind kombinerar näring, vätska, och elektrolyter i en god sportdryck som inte kommer förvandla din mage till en sten. Tailwind skapades för att användas under Leadville 100. Den är framtagen, i kontrast till många andra sportdrycker, för att du ska slippa de bekymmer som man ofta ställs inför som konditionsidrottare under 50’s, 100’s, 24-timmars och flerdagars race. Läs vidare om hur tailwind hjälper idrottare att hitta rätt med sin näring.

KOMPLETT MED ENERGI+ELEKTROLYTER+VÄTSKA

Strunta i gels, bars och piller och kör hela dagen med bara Tailwind.

Tailwind blandas med vatten för att möta ditt behov av kalorier, vätska och elektrolyter, oavsett hur din tävlings/träningsdag ser ut. Medvetet mild smak, idrottare beskriver smaken som “ren” och “lätt” med en känsla så nära vatten man kan komma, fast den innehåller allt som behövs för att möta alla näringsbehov.

Din vätskeblåsa kommer också att älska Tailwind. Tailwind löser upp sig helt vid kontakt med vatten och blåsan blir ren under rinnande vatten. Inget kladd och ingen otrevlig eftersmak.

BÄTTRE UPPTAGNING

Tailwind’s kombination av glukos och sackaros drar nytta av hur kroppen tar upp näring. Kombinationen av Tailwind’s näring, elektrolyter och vatten har en samordnad effekt, vilket gör att kroppen har lättare att ta upp alla tre. När det väl har nått blodomloppet, ger Tailwinds glukos energi till musklerna direkt, vilket gör att idrottare kan träna/tävla längre i en högre intensitet.

Tailwind’s samansättning av elektrolyter liknar den sammansättning som du svettas ut. Tailwind är allt du behöver. Du kan donera dina saltpiller till något välgörande ändamål. Du kommer inte behöva dem längre (och du behöver inte köpa dem!).

SPORTDRYCK SOM ÄR SNÄLL MOT MAGEN

Alla magar klarar inte av den kladdiga sötheten eller de svårsmälta sockerarter som man ofta hittar i de flesta sportdrycker.

Vi har varit där, och vi är glada att det bara finns EN video på katastrofen. Om man intar Tailwind i små doser kontinuerligt får man ett stadigt intag, av små doser av energi som passerar rakt genom magen och ut till musklerna. Sammansättningen av Tailwind matchar vad våra magar är gjorda för att klara av, så att Tailwind snabbt kommer ut i kroppen, utan att påverka din matsmältning.

Nämnde vi förresten att Tailwind är gjord på bara naturliga ingredienser? Blandad med vatten är den kristallklart genomskinlig och smakar lätt och rent, så du kan dricka den hela dan.
Inga konstgjorda färgämnen, smaker, eller konserveringsmedel.

VÄRDE

Vi förstår att prestation väger tyngre än pris när det handlar om energi, men varför betala mer än du behöver? Kolla in det här räkneexemplet för ett 10-timmars tävlande/tränande (2500 kalorier fördelat på 250/timmen):

Tailwind 2500 kalorier
Tailwind = 191:-
Elektrolyter = inkluderat
Total = 191:-

Näring från en annan isande sportdryck
Från dryck (1500 kalorier) = 99:-
1 gel/timme (1000 kalorier) = 172:-
Elektrolyt piller/tim = 22:-
Total = 293:-

Att inte behöva ett excel blad för att hålla reda på intaget = Obetalbart.

HUR ÄR DET MED PROTEIN DÅ?

Vi har undersökt det. Vi har provat det. Vi har konsulterat experter om det, så att du inte behöver. Protein under träning förbättrar inte din prestation.

Studier visar ingen större prestationsskillnad mellan drycker utan protein och drycker med protein. Protein är svårsmält och kan sätta stop för din matsmältning under träningen/tävlingen. Det kan även försämra intaget av kolhydrater som behövs för att fylla på dina glykogendepåer under dina kritiska återhämtningsstunder. Därför finns det inget protein i Tailwind. Vill du läsa mer om det? Kolla in JoeFrielsBlog.com här och en annan intressant artikel här.

RESURSER

Vart kom Tailwind egentligen ifrån? Egen erfarenhet, testad av idrottare i min hemstad Durango, Colorado, och med hjälp av några av världens smartaste forskare som studerat idrott och näringslära. Få det direkt från källan här.